Ενυδάτωση στο λαιμό και το στήθος σου

Η ενυδάτωση στο λαιμό και το στήθος θα πρέπει να είναι must όπως και η ενυδάτωση του προσώπου σου. Το δέρμα σου σε αυτά τα σημεία είναι επίσης εκτεθειμένο και θέλεις να είναι όμορφο, ενώ, μην ξεχνάς ότι ο λαιμός μπορεί να προδώσει την ηλικία σου, όσο κι αν προσπαθείς με αντιρυτιδικές κρέμες να φροντίσεις το πρόσωπό σου!

 

Το δέρμα στην περιοχή του λαιμού και του στήθους είναι λεπτό και ευαίσθητο όσο του προσώπου σου, ενώ περιέχει λιγότερους σμηγματογόνους αδένες από το πρόσωπό σου, που σημαίνει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη ενυδάτωση και θρέψη. Για να διατηρήσεις το δέρμα σου στις περιοχές αυτές όμορφο, λαμπερό και ενυδατωμένο, θα χρειαστεί να το φροντίζεις καθημερινά, ακριβώς όπως κάνεις και με το πρόσωπό σου.

Για την ενυδάτωση του λαιμού ή του στήθους μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενυδατική που έχεις για το πρόσωπό σου ή να αναζητήσεις μια με απαλή υφή. Θυμήσου ότι το δέρμα του λαιμού είναι το ίδιο εκτεθειμένο όπως και του προσώπου σου, ενώ το δέρμα στο μπούστο σου σίγουρα είναι αρκετά εκτεθειμένο στον ήλιο το καλοκαίρι και γι’ αυτό χρειάζεται προστασία και φροντίδα.

Προσοχή! Το καλοκαίρι μην ξεχνάς το αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, ενώ μπορείς να κάνεις όπως και στο πρόσωπο θεραπείες και μάσκες σύσφιξης, απολέπισης και ενυδάτωσης.