Διατροφή & Δίαιτα

Φυσικοί χυμοί – μάθε τα μυστικά τους

Λαχταριστοί χυμοί με όμορφα χρώματα και αρώματα σε ενθουσιάζουν, αλλά είναι πάντοτε καλή διατροφική επιλογή; Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένας χυμός μπορεί να είναι γεμάτος πολύτιμες βιταμίνες, αλλά ένας άλλος «χυμός» μπορεί να είναι ελάχιστα καλύτερος από ένα ζαχαρούχο αναψυκτικό.

Περισσότερα...

Μήπως παχαίνεις από συναισθηματική πείνα;

Μπορεί τα συναισθήματά σου να σε παχαίνουν; Βεβαίως ναι, εάν σε οδηγούν στην κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας τροφής. Δες πώς μπορείς να αναγνωρίσεις εάν κάνεις συναισθηματική διατροφή και πώς να τη σταματήσεις, ώστε να τρως αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι, χωρίς να παχαίνεις.

Περισσότερα...

Βάλε ποικιλία στη διατροφή σου!

Η ποικιλία στις τροφές που καταναλώνεις είναι αναπόσπαστο μέρος του υγιεινού lifestyle! Αν έχεις βαρεθεί να τρως τα ίδια και τα ίδια ή εάν προτιμάς μόνο τα 2-3 αγαπημένα σου φρούτα και λαχανικά, ξανασκέψου το! Σου λέμε τους λόγους που χρειάζεται να έχεις ποικιλία στη διατροφή σου, αλλά και εύκολους και έξυπνους τρόπους για να το πετύχεις!

Περισσότερα...

Διατροφή που μειώνει το στρες – υπάρχει!

Το στρες έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά και όλοι ψάχνουμε τρόπο να το διαχειριστούμε και να το αντιμετωπίσουμε. Μάθε ότι και η διατροφή σου μπορεί να συμβάλει στη μείωση του στρες με διάφορους τρόπους και κάνε τις κατάλληλες διατροφικές επιλογές για λιγότερο στρες και καλύτερη ζωή.

Περισσότερα...